Selecteer een pagina

Het gaat goed met Part-up. Steeds meer organisaties omarmen het concept van werken met tijdelijke teams. Ons platform is een essentiële schakel om medewerkers zelf “part-ups” te laten vormen rondom de opgaven die er spelen. Zij kunnen met Part-up laagdrempelig online samenwerken aan onderwerpen die er toe doen. Het platform houdt het overzicht, biedt toegang en adviseert wie welke activiteiten het beste kan oppakken door talenten aan opgaven te matchen.

Groei van het team en platform

De nieuwe investering is gericht op doorontwikkeling van het platform. Onder andere om beter aan te sluiten bij bestaande systemen in organisaties, zodat Part-up naadloos aansluit in het bestaande applicatielandschap van medewerkers. We gebruiken het extra geld voor het klaarmaken van ons platform en de apps voor intensiever en intuïtiever gebruik. Om deze volgende fase van het platform mogelijk te maken, start een nieuwe productmanager: Valery Schmit. Zij prioriteert de wensen van gebruikers coördineert de ontwikkeling. Daarnaast komt Mario Cosman het team ondersteunen voor strategische keuzes.

Uitbreiding van adviesdiensten

Part-up breidt gelijktijdig haar adviesdienstverlening uit. Naast implementatie ondersteuning biedt Part-up advies en hands-on hulp op het gebied van zelfsturende teams, zelforganisatie en wendbaarheid. In de rol van coach, trainer of op basis van detachering zetten we onze praktijkervaring in. Zo begeleiden wij onze klanten stap voor stap verder in de transformatie naar zelforganisatie.

 

Transformatie naar zelforganisatie


Spin-off Rebelwise ontstaat uit Part-up

De afgelopen twee jaar heeft Part-up zich zelforganiserend vormgegeven aan de hand van patronen uit Sociocratie 3.0 (S3). Twee teamleden, Erik Soonieus en Josje van de Kerkhof, zijn daarin de pioniers binnen Part-up en binnen Nederland. Zij kregen steeds vaker de vraag om hun kennis en kunde ook elders in te zetten. Zij gaan zich volledig richten op deze dienstverlening onder de eigen vlag Rebelwise. Zie Rebelwise.com voor trainingen en informatie.

Part-up kennis en ervaring inzetten?

Wil jij met jouw organisatie ook de volgende stap zetten in zelforganisatie? Neem dan contact op met Laurens Waling, founder en een van de consultants, voor inspiratie en ondersteuning.