Selecteer een pagina

Consultant organisatieontwikkeling

Part-up maakt werk leuker, effectiever en socialer. We hebben steeds meer mooie klantopdrachten op dit gebied. Wij zijn daarom op zoek naar twee ervaren consultants op het gebied van zelforganisatie, verandermanagement, team- en organisatieontwikkeling. Onze klanten zijn dienstverlenende organisaties, veelal in de overheid of de zorg.

Naast adviesdiensten is Part-up uniek door haar platform voor de vorming van tijdelijke teams en het matchen van medewerkers en hun talenten aan opgaven. We noemen het ook wel de “Tinder for teams”. Onze consultants helpen klanten om de organisatie voor te bereiden op en het implementeren van ons platform.

Je wordt onderdeel van het team dat nu bestaat uit 4 consultants. Part-up en dus ook het consulting team werkt op basis van de principes van zelforganisatie. Je rol is om klantopdrachten professioneel uit te voeren en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de consulting dienstverlening.

Onze voorkeur heeft het als je minimaal 4 dagen per week hiervoor beschikbaar bent. Bij Part-up staat ondernemen en flexibiliteit hoog in het vaandel. We zijn allemaal ZZP-ers, met het commitment om mee te bouwen en te ontwikkelen aan Part-up. Dat verwachten we ook van jou. Onderdeel van de te maken afspraken is het verkrijgen van een stukje mede-eigenaarschap van Part-up.

Waar Part-up voor staat

Part-up zet zich in om werk effectiever, socialer en leuker te maken. Volgens ons ligt de toekomst van werken in netwerken.

Overal zien we organisaties transformeren naar zelforganiserende netwerken. Wanneer we ons werk gaan zien als een open netwerk kan al het aanwezige talent een bijdrage gaan leveren. Dit levert nieuwe, krachtige en wendbare organisatievormen op, waarin het samenwerken leuker én makkelijker gaat. Het talent van medewerkers wordt daar optimaal benut.

Om dit mogelijk te maken biedt Part-up consultancy dienstverlening op het gebied van zelforganisatie, verandermanagement, team- en organisatieontwikkeling. Daarnaast hebben we een online matching en zelforganisatie platform. Onze droom is om dit platform op grote schaal te kunnen gebruiken zodat mensen hun talenten optimaal kunnen inzetten en goede resultaten worden behaald.

Je verantwoordelijkheden

 • Je voert consultancy opdrachten uit bij klanten op het gebied van zelforganisatie, verandermanagement, organisatie- en teamontwikkeling. Waar mogelijk doe je de opdrachtuitvoering in teams.
 • Je bouwt mee aan de Part-up organisatie door deel te nemen aan team sprints en neemt ook je verantwoordelijkheid voor activiteiten als het schrijven van een blog of doorontwikkeling van onze consultancy diensten.
 • Je draagt bij aan de verbetering van onze en jouw kwaliteit van dienstverlening.
 • Je levert een inhoudelijke bijdrage bij de verdere ontwikkeling van ons platform door het inventariseren van de klantbehoefte voor de productmanager.
 • Je vindt relatiemanagement een onderdeel van het vak, je gaat actief achter potentiële opdrachten aan, je schrijft offertes en voelt je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe opdrachten voor jezelf en je collega’s.

Jouw kennis en ervaring

 • Je bent een ondernemende ZZP-er of je bent bereid dit te worden.
 • Je onderschrijft de filosofie van Part-up.
 • Je bent een ervaren adviseur op het gebied van zelforganisatie, verandermanagement, organisatie- en teamontwikkeling en inzetbaar als trainer.
 • Je hebt kennis van één of meer zelforganisatie methodieken zoals Sociocratie 3.0, Agile, Deep democracy, Holacracy.
 • Je voelt je thuis in projectmatig werken en draait ook je hand niet om voor de nodige administratieve kant van een opdracht.
 • Je bent positief en enthousiast. Je weet jouw enthousiasme over te brengen op anderen en je staat open om je verder te ontwikkelen.
 • Je kunt goed je eigen werk organiseren, en vraagt hulp als je dat nodig hebt.
 • Je hebt een commerciële instelling en bij ieder gesprek een duidelijk doel voor ogen, maar verliest hierbij de oprechte persoonlijke aandacht niet uit het oog.
 • Je krijgt energie van het opstarten en onderhouden van relaties en laat je niet snel uit het veld slaan.

Wij bieden

 • Part-up is een divers team van ervaren consultants binnen een groeiende start-up.
 • Part-up is practice what you preach. Wij werken vanuit de stimulerende en lerende manier van zelforganisatie.
 • Part-up is flexibiliteit en vrijheid om binnen je team je eigen werkritme in te richten.
 • Part-up heeft veel trouwe klanten met gave ontwikkelvragen.

Meer informatie?

Lees meer en bekijk ons Part-up platform op part-up.com. Heb je interesse, neem dan contact op met Mario Cosman, CEO Part-up, via mario@part-up.com.