Selecteer een pagina

Rolbeschrijving

Part-up is op zoek naar een Front End UI/UX Designer & Developer voor 4 dagen per week.

Part-up is hét platform voor de vorming van tijdelijke teams door het matchen van talenten aan opgaven. Momenteel werken we aan het volledig vernieuwen van ons Part-up platform, zowel technisch als functioneel. We breiden hiervoor ons development team uit.

We verwachten dat je beschikt over communicatieve vaardigheden voor het nemen van de leiding in UI/UX- en Front End vraagstukken. We benadrukken graag dat dit een unieke kans is om te werken aan een green-field project binnen een bestaande organisatie en te werken aan de ultieme Part-up user experience.

Samenwerken en verantwoordelijkheden

Je maakt onderdeel uit van het development team (6 man) dat bestaat uit Front End Developers (2), Back End developers (2), een Infrastructuur specialist en een Product Manager. Je werkt samen met de Product Manager voor het vertalen van user stories naar designs. Op de Front End werk je nauw samen met je collega Front End Developer. We werken samen volgens de Scrum principes, met tweewekelijkse sprints. Je bent verantwoordelijk voor de user experience van het Part-up platform.

In je werk vertaal je user stories en acceptatiecriteria naar interactie- en visuele ontwerpen en prototypes voor desktop en verschillende mobiele apparaten. Je bewaakt hierbij de samenhang tussen de ontwerpen. Je ontwikkelt de bijbehorende features. Je ondersteunt bij het testen van de usability.

Je bent expert in front end web technologieën (HTML, CSS, Javascript) en je hebt meer dan 4 jaar werkervaring met deze technologieën. Ervaring met het framework Vue en SASS  is een pré.

Part-up

Part-up zet zich in voor het effectiever, socialer en leuker maken van werk. Overal zien we organisaties transformeren naar zelforganiserende netwerken. Wanneer we ons werk gaan zien als een open netwerk kan al het aanwezige talent een bijdrage gaan leveren. Dit levert nieuwe, krachtige en wendbare organisatievormen op, waarin het samenwerken leuker én makkelijker gaat. Om dit mogelijk te maken biedt Part-up een online matching- en zelforganisatieplatform. Onze droom is om dit op grote schaal mogelijk te maken, zodat mensen hun talenten optimaal kunnen inzetten en goede resultaten worden behaald.

Geheel conform onze visie werken we ook bij Part-up op basis van de principes van zelforganisatie. Momenteel bestaat ons team uit 12 mensen. We werken veel online samen maar werken ook graag fysiek samen in ons leuke kantoor in Den Haag.

Bij Part-up staat ondernemen en flexibiliteit hoog in het vaandel. We zijn allemaal ZZP-ers, met het commitment om mee te bouwen en te ontwikkelen aan Part-up. Dat verwachten we ook van jou. Onderdeel van de te maken afspraken is het verkrijgen van een stukje mede-eigenaarschap van Part-up: een Start-up met veel potentie.

Lees meer en bekijk ons Part-up platform op part-up.com.

Meer informatie of solliciteren? Neem dan contact op met Valery Schmit, Productmanager Part-up, via valery@part-up.com.